Login

Teamleider 5 ploegendienst

13-01-2022
Roosendaal
Retail / Store
5 ploegen
Secondment

Job description

Als Team Leader ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, motiveren en coachen van de medewerkers in je team. Je zorgt voor de juiste omstandigheden waaronder de geplande productie, conform productiviteits- en kwaliteitseisen, kan plaatsvinden. Ook ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de vastgestelde doelstellingen waaronder de productkwaliteit en de optimale inzet van mens, machine en materialen binnen je team. Je bent het aanspreekpunt van je team en je zorgt voor een heldere afstemming binnen de afdeling en met de andere afdelingen zoals kwaliteitsdienst, technische dienst, Finance en HR. Belangrijke onderdelen van je werkzaamheden zijn het verbeteren van de veiligheid, productiviteit en het borgen en verbeteren van onze kwaliteit. Je maakt deel uit van de afdeling Productie en je rapporteert rechtstreeks aan de Productie Manager.

 • Het leiden, motiveren en coachen van het team, zodat alle mensen (operators en flexwerkers) opgeleid en getraind in staat zijn hun taken zelfstandig uit te voeren.
 • Het beoordelen van team/ individuele prestaties en het voeren van regelmatige evaluaties om verbeteringsgebieden en eventuele trainingsbehoeften te identificeren.
 • Tijdig uitvoeren van het productieplan, waarbij de procesparameters correct worden bewaakt en non-conformiteiten worden opgevolgd volgens de procedure
 • Opvolgen van alle relevante KPI’s in de shift en het delen hiervan tijdens de 24-uursvergadering
 • Het garanderen van de naleving van procedures en richtlijnen, bijvoorbeeld LOTOTO en HON/HACCP
 • Het voeren van veiligheidsgesprekken, veiligheidsinspecties/ -audits
 • Prestatieverbeteringen identificeren, implementeren en inbedden
 • Verbetering en ondersteuning van het continue verbeter project door het gebruik van dagelijkse verbeter-tools en het ondersteunen en uitvoeren van verbeteringsprojecten
 • Inbedding van de gestandaardiseerde manier van werken door ervoor te zorgen dat standaarden worden gevolgd en afwijkingen worden geïdentificeerd, gecorrigeerd en gecommuniceerd.
 • Het ontwikkelen van het team op de werkplek, waarbij gebruikers worden gestimuleerd en aangemoedigd om dagelijks verspilling tegen te gaan en de efficiëntie, veiligheid, kwaliteit en milieu verbeteren.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer direct bij DETALENT, dat kan zelfs via Whatsapp of videobellen!

Requirements

 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring liefst in combinatie met ervaring met het aansturen van een team
 • Inspirerende en motiverende stijl van leidinggeven waarin de medewerkers centraal staat
 • Drive voor continu verbeteren en kwaliteit
 • Technische affiniteit en inzicht in productieprocessen op technisch en procesmatig vlak.
 • Ben jij een echte coachende manager die zelfstandig, initiatiefrijk, collegiaal, procesgericht, stressbestendig en flexibel is?

Company profile

Onze opdrachtgever uit Roosendaal is een producent van A-merken voor de FMCG-markt, die wereldwijd verkocht worden in meer dan 50 landen. Op de productielocatie in Roosendaal vind zowel het bereidingsproces als de verpakking van de producten plaats. Een proces dat geregeld wordt door in totaal bijna 200 medewerkers. 25 hiervan zitten in de technische dienst.

Benefits

Voor deze functie krijg je een aantrekkelijk salaris tussen de €3500 en €4000, afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau. Daarbovenop ontvang je ook een ploegentoeslag van 28,75% voor het draaien in de 5-ploegen. Daarnaast krijg je na detachering een DIRECT DIENSTVERBAND bij onze opdrachtgever.

DETALENT is gespecialiseerd in het verbinden van technici met passende bedrijven binnen ons netwerk. We staan continu in verbinding met zowel grote internationale organisaties als kleine en middelgrote lokale bedrijven in de procestechniek. Op deze manier weten wij precies wat er in de markt speelt en waar interessante mogelijkheden liggen. Wij hebben als doel jou te bemiddelen richting een direct contract, met uitzicht op vaste aanstelling.

Teamleider 5 ploegendienst
Nieuw item
Detalent uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.