Connexion

Storingsmonteur 2-ploegen Roosendaal

13-01-2022
Roosendaal
Voedingsmiddelen
2 ploegen
Detavast

Functie omschrijving

Je maakt deel uit van de afdeling Technische dienst en loopt in ploegendienst. Je bent in staat in teamverband te werken aan de goede staat van onze machines en –installaties, waarbij de veiligheid, de kwaliteit en de kwantiteit conform de gestelde eisen zijn. De te onderhouden machines en installaties omvatten mechanische-, pneumatische-, elektrische- en besturingstechnische componenten. Waarbij de nadruk ligt op het werktuigbouwkundige vlak. Hierbij dient er soms snel geschakeld te worden om een storing op te lossen, maar ook de langere termijn niet uit het oog mag worden verloren. Je verricht voornamelijk storingswerkzaamheden, maar zorgt ook voor revisies en andere onderhoudstaken aan de installaties en machines, doet verbetervoorstellen, hebt eventueel ervaring met LEAN en levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer direct bij DETALENT, dat kan zelfs via Whatsapp of videobellen!

Functie eisen

  • Afgeronde MBO niveau 3/4 richting Werktuigbouwkunde;
  • Kennis van Elektro en besturingstechniek ie een pre;
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie;
  • Communicatie, zelfstandig, verantwoordelijk en flexibel behoren tot jouw componenten;
  • Je loopt mee in een consignatiedienstschema.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever uit Roosendaal is een producent van A-merken voor de FMCG-markt, die wereldwijd verkocht worden in meer dan 50 landen. Op de productielocatie in Roosendaal vind zowel het bereidingsproces als de verpakking van de producten plaats. Een proces dat geregeld wordt door in totaal bijna 200 medewerkers. 25 hiervan zitten in de technische dienst.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie krijg je een aantrekkelijk salaris tussen de €2500 en €3200, afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau. Daarbovenop ontvang je ook een ploegentoeslag van 14% voor het draaien in de 2-ploegen, en heb je recht op een consignatietoeslag voor het lopen van de storingsdiensten. Daarnaast krijg je na detachering een DIRECT DIENSTVERBAND bij onze opdrachtgever.

DETALENT is gespecialiseerd in het verbinden van technici met passende bedrijven binnen ons netwerk. We staan continu in verbinding met zowel grote internationale organisaties als kleine en middelgrote lokale bedrijven in de procestechniek. Op deze manier weten wij precies wat er in de markt speelt en waar interessante mogelijkheden liggen. Wij hebben als doel jou te bemiddelen richting een direct contract, met uitzicht op vaste aanstelling.

Storingsmonteur 2-ploegen Roosendaal
Nieuw item
Detalent utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.